Analyspartner

Får du en mängd data varje månad som du inte har tid eller tålamod nog att gå igenom samtidigt som du är ansvarig för att följa upp effekten av just den datan? Vi har en rad både stora och små företag som på månads- eller kvartals-basis behöver ha en riktigt duktig excel-expert som går igenom data-seten för att hitta nya trender, avbrutna trender och avvikelser. Vi föredrar att ta en lägre fast avgift för detta och ta betalt per ”wow” istället.

Rapportfabriken

Sitter du eller dina anställda med en manuell process som tar enormt mycket tid och ständigt blir fel ändå? Vill du helst bli av med den i sin helhet? Då kan vi för en fast avgift ta över hela flödet. Du lägger upp en fil på en server eller mailar in datan, och någon dag senare får du tillbaka en färdig rapport lämpligast per månad eller kvartal.

Diagnos och Dokumentation

Har du en Excelfil som du inte riktigt vet hur den fungerar? Ibland gör den rätt, ibland inte och varje dag du använder den så håller du andan och hoppas på att den ska hålla åtminstone en dag till. Vi vet känslan och så ska du naturligtvis inte behöva känna. Låt oss titta på den. Det första vi gör är att gå igenom processen och sätter varningsflaggor för specifika moment som är riskabla (i vissa fall kan vi inte hålla oss från att lösa problemet direkt). När vi ändå gör en diagnos så kan vi även sätta samman en dokumentation för framtida bruk så att det blir så enkelt som möjligt att använda den.

Kontakta oss

Experter på Excel

Vi är bland landets främsta Excelexperter. Vi hjälper er att använda Excel på bästa sätt och uppnå bättre resultat snabbare.
Kontakta oss