Affärskonsulter med Excel som verktyg

Om du söker en affärskonsult för hjälp med avancerade analyser, beräkningar av KPI:er eller med att strukturera upp era affärsprocesser har du kommit rätt. Exceldepartment är Sveriges ledande affärskonsulter inom hjälp med Excel och kvalificerade beräkningar. Ta hjälp av en affärskonsult som förstår din verksamhet.

Excelkonsult försäljning

Försäljningssiffror från olika system? Svårt att få ordning på siffrorna?

Har du försäljningssiffror från olika system som gör det svårt att få ordning på siffrorna? Vår modell kan automatisera processen kring din försäljningsrapportering och hjälpa dig att analysera var du behöver satsa mer.

Excelkonsult försäljning

Att välja KPI:er är inte svårt, att implementera dem är svårare

Key Performance Indicators (KPI) är ett mätbart värde som under en avgränsad tidsperiod visar hur effektivt ditt företag är på att nå sina prioriterade mål. Genom att rätt implementera och följa upp KPI:er är det enklare att se om verksamhetens utveckling styrs i önskad riktning. Men hur vet man vilka KPI:er man ska implementera, och hur?

Excelkonsult försäljning

Söker ditt bolag extern finansiering?

Excel Department fungerar ofta som länken mellan grundaren och investerarna. Våra affärskonsulter pratar med alla inom bolaget, från HR-chefen och marknadschefen till VD:n och skapar en modell för hela bolaget. På så sätt vet vi hur länge pengarna räcker, när ni kommer behöva nyanställa och kan svara på alla frågor som investerarna kommer med. Vi kan även bistå i kapitalanskaffning, men bara i de fall där vi som bolag själva är beredda att gå in som delägare också.

Excelkonsult försäljning

Vi har sett alla processer. Vi vet vilka som flyter på – och vilka som ständigt behöver support

Anledningen till att vi blev Excel-experter från första början var att vi avskydde administration – och det hoppas vi att era säljare, arbetare och chefer också gör. Vi har det hellikopterperspektiv som krävs över hur processer bör designas, men även färdigheterna i att bygga och underhålla processerna.

Några av våra kunder

Vi har både stora företag och små företag som kunder.

Kontakta oss

Affärskonsulter som är experter på Excel

Vi är bland landets främsta Excelexperter. Vi hjälper er att använda Excel på bästa sätt och uppnå bättre resultat snabbare.
Kontakta oss