Excelkonsulter med affärsfokus

 

 

Vi utvecklar lösningar i Excel åt våra kunder. Vi bygger allt från enkla Excelmallar till avancerade system med kopplingar till databaser och affärssystem. Vi hjälper er även att förbättra och underhålla era existerande Excellösningar. Kontakta oss och berätta vad ni behöver hjälp med så ger vi er en kostnadsfri uppskattning eller offert.

 

Ta hjälp av en Excelkonsult som kan VBA

Excel Department har rötter i managementkonsulting och projektledning. Vi är affärsorienterade Excelkonsulter som löser era problem och utvecklar IT-stöd för möjligheter ni ser. Vi kan arbeta tillsammans med er för att definiera både affärsnyttor och tekniska behov. Vi kan även hjälpa er att förankra lösningen i organisationen. Önskar ni mer avancerade lösningar kan vi göra det i VBA, visual basic application, åt er.

Vi utvecklar i Excel

Vi utvecklar alla typer av Excelbaserade lösningar. Det finns flera anledningar till varför Excel är ett utmärkt verktyg för att skapa kundanpassade IT-lösningar:

  • Användarna har tillgång till Excels rika funktionalitet. Användarna behöver inte längre exportera till Excel för att göra analyser.
  • Användarna är redan vana vid Excels gränssnitt och kan därför komma igång med den nya lösningen snabbt.
  • Vi kan använda Excels inbyggda funktionalitet för att utveckla kundanpassade lösningar på mycket kortare tid och därmed till lägre kostnad än det tar att utveckla samma lösning med andra tekniker.

Office 365 och Excel Online

De flesta Excelbaserade lösningar är byggda för att användas av en person åt gången. Men det är numera även möjligt att bygga Excellösningar som kan användas av flera personer samtidigt. Detta har blivit möjligt genom Office 365 och Excel Online.

Microsoftprodukter för datalagring, analys och visualisering

Vi är experter på Microsofts ekosystem för datalagring, analys och visualisering. Vi kan hjälpa er med Power BI, Access, SQL Server, SharePoint och Excel.

Några av våra kunder

Vi har både stora företag och små företag som kunder.

Kontakta oss

Experter på Excel

Vi är bland landets främsta Excelexperter. Vi hjälper er att använda Excel på bästa sätt och uppnå bättre resultat snabbare.
Kontakta oss