Mallar

Sammanställer automatiskt dina olika budgetfiler

Behöver du sitta och klippa och klistra från olika budgetdokumen för att göra en sammanställning eller presentation? Med hjälp av vår modell sammanställs de olika budgetdokumenten automatiskt i en överskådlig presentation där allt du behöver finns: pivottabeller, grafer, m.m och allt uppdateras automatiskt. Varje nytt budgetdokument integreras med ett par knapptryck, så att du kan fokusera på vad som är viktigt: innehållet och vad det innebär.

Allt du behöver för att sköta kundrelationer på en plats i Excel

Har du börjat fundera på att uppgradera från Excel till ett ”riktigt” CRM-system, men kanske insett att det både blir dyrt och tidskrävande att överföra datan? Med vår modell har du allt du behöver i en Excel-fil: ringlistor, fakturering, scheman för uppföljning, pipeline-diagram och e-postfunktionalitet. Allt på ett ställe och med möjlighet för flera att arbeta samtidigt.

Automatisk sammanställning av enkätsvar

Dags att skicka ut en enkät och sedan tröstlöst sitta och sammanställa alla svaren i ett enda dokument? Med hjälp av vår modell importeras varje fil med ett knapptryck i masterdokumentet, grafer genereras automatiskt och du får tid över till att analysera resultaten i enkäten som du annars hade lagt på att sammanställa datan.

Planeringsmodell för tydlig översikt över samtliga pågående projekt

Behöver du en tydlig översikt över alla pågående projekt inom organisationen? Med denna modell uppdaterar varje enskilt projekts fil automatiskt mot en masterfil, så att du får en tydlig översikt över var i processen varje projekt befinner sig. Tidrapportering, schemaläggning och löpande budgetrapportering, allt i ett översiktligt dokument som du vet hålls uppdaterat, vilket ger dig full koll på situationen.

Excelkonsult försäljning

Modell för in- och utleveranser, t.ex. vid försäljning eller uthyrning

Arbetar du med försäljning eller uthyrning av produkter, och måste hålla ett fysiskt lager? Vi har en färdig modell som hjälper dig att alltid alltid vet vad du kommer att ha på lager vid ett visst datum.

Excelkonsult försäljning

Automatisk likviditetsberäkning för det kommande året

Hur kommer likviditeten vara under det kommande året? Vi kan bygga en modell som gör att du vet om du måste gasa eller bromsa, nyanställa eller skära ned. Du fyller i priser, säljfaser, kostnader, antal kunder etc och modellen räknar automatiskt ut vilken likviditet som krävs för ett visst scenario. Grafer och GANTT-liknande tabeller uppdateras automatiskt så att du har översikt över situationen och uppdaterat presentationsmaterial närhelst du behöver.

Kontakta oss

Experter på Excel

Vi är bland landets främsta Excelexperter. Vi hjälper er att använda Excel på bästa sätt och uppnå bättre resultat snabbare.
Kontakta oss