Produkter

Budget

Sitter du i budgeterings-diskussioner? Massor med filer från olika avdelningar som skickas in i olika versioner. Har du svårt att hålla ordning på vad som ändrats mellan de olika omgångarna. Vi har varit inblandade i så många budgetprocesser att vi nu vet vad som fungerar och inte. Med vår modell är det väldigt lätt att jämföra den senaste versionen med den förra. Varje enskild ändring loggar automatiskt datumet det ändrades på för spårbarhet.

Enkäter & Undersökningar

En enkät-undersökning landar plötsligt i ditt knä. Nu måste du sammanställa alla svar och dessutom maila ut en Excel-fil till en hel organisation. Låter komplicerat? Det behöver det inte vara. Vi har gjort enkäter i Excel i alla dess former och känner till alla sätt det kan gå fel på. Dessutom kan vi med ett knapptryck sammanställa alla svar så att du slipper sitta och göra det manuellt.

Analysmodell

Har ni mer data än ni kan göra nytta av? Försäljning från olika system med olika format, olika stavningar av kund-namn, budget-siffror vars datum såklart inte matchar med övriga data-källor och kostnader som bara finns på avdelningsnivå. Troligtvis har du väldigt liknande problem som många andra i det svenska näringslivet och då har vi med stor sannolikhet löst just ditt problem tidigare. Dessutom har vi lärt oss visualisera de mest komplexa problemen på ett enkelt sätt så att de som skall läsa rapporten faktiskt kan ta till sig av datan.

HR-process

Har ni en helt omöjlig process som någon gjorde manuellt någon gång på 90-talet, som generation efter generation av medarbetare har lagt till processer på, och nu verkar denna fil likt Frankenstein fått ett eget liv? Vi kanske inte har en färdig process, men vi har räddat många sådana processer. I vissa fall kan vi identifiera de mest riskabla momenten och rätta dem, i andra fall använder vi den gamla modellen som krav-spec för en helt ny process vi bygger från grunden.

Kontakta oss

Experter på Excel

Vi är bland landets främsta Excelexperter. Vi hjälper er att använda Excel på bästa sätt och uppnå bättre resultat snabbare.
Kontakta oss